Tack Parlino

Parlino 503
Besöker man Parlino får man 503

Hemkommen från allt midsommarfirande kollade jag min statsitik för en hemsida jag äger. Fick lite av en chock av att se en enorm ökning av trafik till sidan, dock var det bara via sökordet ”parlino” som denna ordinära ökning skett.

Snabb koll i Google visar att min sida ligger på 4:e plats, samtliga 3 ovan ägs av Parlino själva och de har en sak gemensamt. Samtliga deras sidor svarar med http header 503.

Som ett resultat av detta verkar folk klicka sig vidare på de andra sökresultaten Google ger och slutligen hamnar på de på en sida som ägs av mig och som fungerar. Vips så får jag all en stor del av trafiken.

Tack parlino
Kraftigt uppsving sedan Parlino:s hemsida svarar 503

Det jag vill berätta med detta inlägg handlar om att syns du inte, finns du inte. En hemsida som är viktig för ett företag, i detta fall Parlino, ska inte ligga nere under så lång tid även om det varit storhelg.

Jag tackar och tar emot all trafik i den mån min server klarar av detta, den var inte riktigt dimensionerad för detta 🙂 Håller detta i sig ska ni få en helt ny server av mig som ett tack och påminnelse om att ni verkligen borde undvika detta missöde igen.

En reaktion på ”Tack Parlino”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *