Mina projekt

Jag har i någon form hållit på med kommersiella hemsidor sedan februari 2000, det var då jag tjänade mina första kronor genom TradeDoubler. Drygt 8 år senare, 24e november 2008 startade jag min enskilda firma där alla mina projekt bedrivs.

Mina projekt

MissatSamtal.se
Sida som listar telefonnummer till telefonförsäljare. Data kommer från besökarna själva som matar in när de får telefonsamtal och vem det var som ringde.
Vem ringde?

Sokmotorer.se
Här skriver jag tips och trix inom sökmotoroptimering, sociala medier och synlighet. Då jag har många egna projekt håller jag mig ständigt a jour på nya trender och tekniker rörande dessa ämnen.
sokmotorer.se

GratisKontantkort.se
Efter att ha läst en annons i Metro hösten 2004 där dåvarande Comviq.net körde en kampanj och gav bort deras startpaket kostnadsfritt föddes ideen. Jag ska skapa en samlingssida där alla mobiloperatörer som gav bort deras kontantkort gratis listas. Sagt och gjort la jag upp denna sida och den är idag högst rankad när man söker efter kontantkort, tätt följt av SEO-experternas hemsidor och mobiloperatörernas egna sidor.
2008 fick jag även motsvarande domän fast .com av en bekant.
Detta projekt bidrog till att jag kunde sluta ta studielån av CSN, betala tillbaka det jag tagit och sedan lite knapert klara min sista studietid på inkomsterna. Ibland önskar man tillbaks till tiden då sidan var en guldgruva…
gratiskontantkort.se

Synonymord.se
Synonymlexikon med mer än 30 000 ord, baseras på SynLex.
synonymord.se

Mobilwebb.se
Sidan föddes efter att jag la ner min gamla hemsida p990.net där jag la upp spionbilder på en då kommande mobiltelefon, sidan blev omskriven i flera bloggar och tidningar. Jag har alltid gillat tekniska saker och mobiltelefoner är något jag ändå brukar läsa om, så varför inte göra en egen hemsida som skriver om detta område, en vacker dag kanske jag också får hemskickat provexemplar och kan skriva recensioner.
mobilwebb.se

MobiltBredbandet.se
Mitt senaste projekt som är en nischad sida mot just mobilt bredband och alla kampanjer som operatörerna har.
Sidan är tänkt att komplettera övriga mobilsidor.
mobiltbredbandet.se

AlltOmKoksluckor.se
Detta är min nyaste hemsida som föddes då jag fick inmonterat nya köksluckor i min lägenhet.Området intresserar mig inte det minsta, utan sidan är mer ett projekt för att se om jag kan få topplaceringen hos Google när man söker på köksluckor. Hade jag tänkt efter innan jag köpte domänen hade sidan inte funnits, ibland får man sina konstiga ideer.
alltomkoksluckor.se