Delar ut 8 invites till Google Wave

Jag har fått 8 invites till Google Wave som jag tänkte dela ut till de som läser min blogg eller på annat sätt hittat hit till detta inlägg.

Allt du behöver göra för att vara med i utlottningen är att motivera varför just du ska få en invite, att fjäska genom att länka till min blogg ger pluspoäng 😉
invites

Update: Nu är alla mina invites slut för denna gång. Kände mig som jultomten, får jag fler lovar jag att även då vända mig till mina blogg- och twitterläsare.

51 reaktioner på ”Delar ut 8 invites till Google Wave”

 1. Det känns ju inte fel att testa be om en invite. Hade själv velat utvärda och se om det är något ballt. Är lite avis på alla som har Wave, när de skriver om det på Twitter och liknande.
  Du fick även en länk från min blogg, brejk.
  *hoppas*

 2. Fjäsk, fjäsk 🙂

  Hmmmm…har ingen bättre motivering än att jag vill testa det!

  Stor sannolikhet för framtida länkning till din blogg från min förutsatt att jag får en invite då 😉

 3. Hej! Jag tycker skulle bli otroligt glad om man kan få in invatation will google wave, är otroligt intresserad av hur det fungerar.

  Sen måste jag ju medge att denna blogg är bland dom bättre bloggarna där ute.

  Hoppas man smörat lagom för mycket nu 🙂

  Mvh David

 4. Tja.. Läst mycket om Google Wave och har velat ha en invite sen jag första gången läste om det. Och när en snubbe som du är generös och delar med sig vill man gärna mer än tacka för denna möjlighet att kanske få en invite.
  Jag kommer fortsätta att följa din blogg och hoppas att jag får en invite..
  Jädrans schysst av dig att göra på detta vis ;p
  Mvh Krille!

 5. Självklart så skulle man otroligt glad om man fick inbjudan 🙂 jag är väldigt väldigt intresserad av den tekniken och hur den kan fungera.

  Självklart så tycker jag att bloggen är bättre än andra
  Ha en bra dag 🙂

 6. Hejsan!
  Jag hade blivit jätteglad om jag fått en invite till google wave, tycker att det verkar helt otroligt bra. Hade varit jätteroligt om man hade fått testa för att se hur det funkar.

  För att fjäska kan jag ju hålla mer föregående talare om att bloggen är riktigt bra 🙂
  Hälsa till de andra på MV.
  Kramar Jens

 7. schtäfan, inte kan du med att neka din gamla vän från chalmers ett eget google wave-konto? jag tror inte det är många som har sett hela wave-presentationen på 90 minuter, jag är alltså helt såld på det! i want wave, snälle rare stefan, give me! 😀 /ordförande

 8. Skillnaden mellan mig och de andra som har bett om invite är jag kan stava och jag har länkat till din blogg från min blogg (www.rogerostergren.com)…

  HAHAH, humor 🙂

 9. Självklart vill man vara med och testa på denna lilla revolution inom meddelandehantering och samarbete på webben. Grymt sugen på att få testa. Kommer absolut att länka till denna intressanta blogg framöver!! Försöka få in ett inlägg på skapa.se idag redan 🙂

  Tack på Förhand!

 10. Självklart vill jag testa Google Wave! Det låter vettigt att någon äntligen försöker göra något nyskapande kring konversationer på nätet. E-post bygger på urgamla RFCer vars styrka är enkelhet, men det är på tiden att man hittar ett nytt sätt att kommunicera över Internet som tar in alla knyter ihop funktioner från IM, sociala nätverk, mashups, samt e-postens enkelhet.

 11. Ur både ett nyfikenhets- och interaktionsdesignsperspektiv skulle jag sälja min hamster för att få en invite! Mitt liv har inte riktigt varit det samma sedan jag såg demon av Wave, och jag vill testa allt nu-nu-nu! SNÄLLA! Pretty please with sugar on top?

 12. Vill testa nya email efter att jag skickat 20000 mail under tio år. Realtime+Twitter+IM+Mail=Jag vill ha!

  Tack på förhand

 13. Om jag får en invite lovar jag att fortsätta följa din blogg tills jag dör. Google Wave är det nya coola och jag vill vara först med att prova det. Ja ja ja. /Karin

  PS. Stefan är världens finaste namn.

 14. Google Wave är framtiden! Google har verkligen tänkt till och har på ett smidigt sätt lyckats integrera allt på en plattform. Skulle uppskatta en invite oerhört mycket, jag har länkat vidare detta på facebook också!

  /thomas

  1. Det står att inbjudningarna inte kommer skickas direkt om man läser inlägget.

   ”Invitations will not be sent immediately. We have a lot of stamps to lick.”

 15. Härligt att du delar med dig öppet av dina inbjudningar. Ditt inlägg som jag läste om Google Wave var intressant tycker jag, och nu detta.

  Om du av någon anledning skulle välja att ge en till mig, så skulle jag gärna testa tillsammans med dig. Google Wave känns faktiskt ganska tragiskt om man är ensam..

 16. Underbara sötaste finaste bästaste du. Det finns två anledningar till att jag bör få en invite:
  1. Jag bör få en invite för att det skulle utöka mina tekniska kunskaper, jag måste ju lära mig hur det fungerar. Och när mina tekniska kunskaper på datorer utökas kan jag göra mer saker med Datebikt, vilket i längden kommer att gynna dig, för då slipper du göra dessa saker.
  Så med andra ord är det bra för dig om du ger mig en.

  2. Jag vill ha! Jag vill ha! Jag vill ha! Jag vill ha! Jag vill ha! Jag vill ha! Jag vill ha! Jag vill ha! Jag vill ha! Jag vill ha! Jag vill ha! Jag vill ha! Jag vill ha! Jag vill ha! Jag vill ha! Jag vill ha! Jag vill ha! Jag vill ha! Jag vill ha! Jag vill ha! Jag vill ha! Jag vill ha! Jag vill ha! Jag vill ha! Jag vill ha! Jag vill ha!

 17. Roligt att du delar med dig av en sådan här uplevelse som jag tycker Google Wave verkar vara, jag tar gärna en invite med motiveringen att jag som utvecklare gärna ser nya tekniska lösningar för saker och utvecklar gärna saker för såna här tjänster.

  Har redan ett par idéer efter att läst om tjänsten, för att ge ett plus till min ”motivering” har jag länkat till detta blogg inlägg på min blogg också som förövrigt har samma design som din men det beror ju på wordpress standard teman visningen antar jag 😉

 18. Jag arbetar vid en myndighet med ca 6000 anställda, varav ett hundratal skyddsombud.
  Problemet med vår arbetsplats som på många arbetsplatser med så många anställd med så spridd geografisk lokalisering är att få rätt information till rätt person i rätt tid. Jag känner instinktivt att Google Wave är ett utmärkt sätt att sprida information och kunskap snabbt ut i organisationen på ett informellt sätt.
  Jag hade därför tänkt att använda Google Wave som ett hjälpmedel för att sprida information om arbetsmiljöfrågor till mina skyddsombudskollegor.

  Detta skulle jag även ha användning för min i min ”spindel i nätet”-roll när det gäller det systematiska brandskyddsarbetet där vi är ett hundratal även där.

  Därför skulle jag vilja ha inte en utan flera inbjudningar. I förlängningen skulle mina kollegor även de behöva inbjudningar med.
  Mvh
  Mikael

 19. Hej.
  Jag jobbar som It-pedagog på Rosendalsgymnasiet i Uppsala. Vi håller precis på att titta på om vi ska gå över till Google Apps som verktyg för hela skolan. Wave verkar vara ett strålande verktyg för skoländamål, så jag skulle verkligen vilja bekanta mig mer med verktyget.

  Jag länkar till dig från min blogg: jolifant.blogspot.com

  MVH

  /Pelle

 20. Åkajjjj, lägger kommentar här också, och håller tummar och tår för en invite.

  / David L

 21. Jag önskar en Google Wave invite för att jag också driver en blogg, väldigt lik din ärligt nog, och jag skulle vilja skriva om mina egna erfarenheter av Google Wave i bloggen. 🙂

  Nu är det inte helt omöjligt att mina vänner också skriver här för att jag postade ditt inlägg på min Twitter, men konkurrens är bra. 😉

 22. jag vill inte ha någon, men min kollega fyller år och önskar sig en wave-invite mest av allt. förgyll hans 35-årsdag!

 23. Jag är ett stort fan av Googles produkter, och jag använder flera av dem dagligen, inte bara söksidan Google, utan även docs, gmail, gadgets och igoogle i huvudsak. Hela mitt liv finns dessutom schemalagt på Google Calendar. Jag skulle bli riktigt glad om jag fick en invite, eftersom jag är riktigt uppspelt kring denna nya våg (ordvits :P). Fjäskar lite genom att länka din blogg på Facebook, som för övrigt är en mycket bra blogg.

 24. Oj, det var ju synd att man missat att läsa denna eminenta blogg på några dagar…. 🙁

 25. Tjenare,

  Eftersom du är så bra så vill du ju gärna ge mig den där inviten (fjäsket).
  Sen länkade jag detta inlägg till din blogg 😉

 26. Hej jag tror att jag behöver en INVITE, din sida är grym och så VILL HA VILL HA VILL HA… önskar jag blir lucky tonight!

 27. Hej!
  Jag tycker du borde ge mig en invite för jag har verkligen försökt engagera mig för att lyckas få en Invite. Jag har till och med letat upp dig och ringt till dig om du kommer ihåg det, det vara förra veckan som vi pratades vid i telefon men då hade du inte fått några invites att ge bort.

  Jag skulle verkligen uppskatta en invite från dig då jag dessutom läser din blogg då och då 🙂

 28. Jag vill väldigt gärna ha en invite. Jag jobbar med användbarhet och skulle väldigt gärna kolla wave.

 29. Skulle uppskattas att få en invite för att kunna använda det mellan mig och vänner gällandet tillexempel skolarbeten och liknande för att göra det mer effektivt. vi håller bland annat på med studentskivan just nu så skulle vara ganska skönt att få ha någon invite så man kunde bjuda vidare till vännerna 🙂

  Mvh / Peter Strandgren

 30. Men jag vill ju ha en invite nuuu. Spenderat alldeles för mycket tid för att försöka få tag på en och familjen börjar lacka ur…

 31. Jag utvecklar applikationer till Android och har lite funderingar på kopplingar till Wave. Skulle gärna vilja ha en invite så man kommer in lite mer i det.

 32. Hej!

  Om jag vinner så ska jag skänka en invite till välgörenhet och 6 till mina vänner och en till mig 😀

 33. ÅH! Jag har jagat efter 2 invites i en halv evighet. Min motivering är: Jag jobbar som producent för dreamhack, inom ett produktionsbolag vid namn Pronto Production (Som ägs av skaparen bakom Rapsody in rock samt alla Joe Laberos Shower) Vi är tre producenter i företager.

  Mitt problem är att min chef åket till Shanghai med Robert Wells för att köra en show i samma veva som det är som MEST arbete kring Dreamhack. SÅ jag MÅSTE HA WAVE för att kunna jobba med honom över kontinenterna för att få Dreamhack att hända!

  Sen kan jag länka till din blogg i min facebook, min blogg, min kommande hemsida OCH du kan få biljetter till Dreamhack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *