Idag köpte jag tidningen Faktum


Spontanköpte tidningen Faktum idag. Vet inte om jag var lyrisk över själva innehållet, mestadels för jag läser knappt vanliga tidningar men det kändes som en god gärning.

Något de kanske borde fundera på är att utöka verksamheten på Internet, såg att de hade webbutik vilket kan vara bra, men vore ju rätt tufft sätta upp någon sida där alla hemlösa i Göteborg kan blogga och sedan får de del av reklamintäckerna på dessa bloggar. Det svåra blir väl att förse folket med datorer.

Har för mig jag läst om liknande projekt, kan vara i Stockholm de kör detta upplägget, inkomstmässigt vet jag dock inte hur det fungerar. Att de hemlösa har saker att skriva om borde väl vara uppenbart, de borde få sitt medium att ventilera deras åsikter och tankar.

Hojta till om någon vill ha en egen blogg så fixar jag det, helt gratis. Så givmild är jag, dock snor jag ju någon andel av intäckerna så jag åtminstone inte går back…

Imorgon bär det av snabbis till Falköping över dagen, hälsa på systerns son som fyller 3 dagar 🙂

2 reaktioner på ”Idag köpte jag tidningen Faktum”

  1. Sålde webbutiken trygga hem åt våra hemlösa? Och att göra en blogg åt någon hemlös som vill skriva är väl lika gratis som att skriva här. Så använd din tid till att tjäna pengar på människor som har dessa istället!

  2. Nu var förvisso tanken att bloggen skulle kunna vara en inkomstkälla för de hemlösa, de betalar alltså inget själva. Man kan se det som att sälja faktum fast de behöver inte betala 20kr för varje tidning. Den enda kostnaden är tiden de lägger ned, precis som du gör i din egna blogg.

    Webbutiken trygga hem vet jag inget om vad det är tyvärr…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *