Hur man inte lanserar en community

Fick e-post från SF att de nu bjöd in mig till deras nya community Biosnack. Kilar iväg och ska logga in enligt de anvisningar som står i e-postmeddelandet. Får då upp följande, är jag både inloggad eftersom mitt namn hittas men sedan även ej inloggad?

login-fail
Hur man skriver bra felmeddelanden

Skickade iväg e-post till support och får svar nästan direkt, tummen upp. Dock återställde de till det vanliga osäkra lösenordet som de uppmanar mig att inte ha. Sedan kan man undra varför de ens från första början har alla medlemmarnas lösenord satt till personens förnamn. Hur säkert är detta på en skala från -10 till -9.

Korrekturläsning finns även kvar att göra på sidan. Vissa meningar är dessutom inte översatta utan visas på engelska.

lorem-ipsum
Lorem ipsum

Nya Bioklubben, som finns inne på samma community, är dock bättre än gamla, förutom att poängen inte stämmer.
Nu ser man vilka filmer man har gått på och kan snabbt komma till diskussioner och dylikt för respektive film. Tidigare såg man bara antal filmer man sett och vilken den senaste filmen var.
Blir man medlem och fyller i hela sin profil får man 50p, något för den som är snål som mig och samlar på alla sorters poäng som man kan komma åt 🙂

Är det beta så är det beta.

3 reaktioner på ”Hur man inte lanserar en community”

  1. Problemet verkar vara att deras inloggningsrutin skiljer på små och stora bokstäver. Det verkar fungera ifall man skriver sitt förnamn med enbart gemener.

  2. Hoppas verkligen de skiljer på versaler och gemener i lösenordet.
    Mitt problem var dock att efter mitt försök att logga in visas mitt namn (tyder på att inloggning lyckades) samt ett felmeddelande (tyder på att inloggning misslyckades).
    Inloggningen kan ju inte både lyckas och misslyckas på samma gång.

    Sedan finns även ett i mitt tycke allvarligt säkerhetshål, det har jag skickat till SF så de hinner vidta eventuella åtgärder innan någon utnyttjar dom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *