alltomkoksluckor.se 6 månader senare

Tänkte berätta om mitt min mest udda och onekligen den tråkigaste hemsida som jag skapat, alltomkoksluckor.se. Idéen till sidan fick jag samtidigt som hantverkarna var hemma hos mig och bytta ut mina köksluckor. Jag vet inte varför, men jag satte mig ned och började skriva ihop massa information, fixade några bilder samt skrev en två guider, dels hur du mäter dina luckor samt hur du går tillväga när du vill måla köksluckorna själv.

Det jag lärde mig ganska direkt när jag började söka efter information var att gör inte faktasidor om ett område du inte kan något om. Envis som jag var kämpade jag dock tappert vidare för att åtminstone få en bra grund och sen om sidan någon dag skulle börja generera trafik så får jag uppdatera och lägga in mer texter. Nu har jag snart haft sidan 6 månader och följande saker har skett.

Inkomst per besökare
Antal intjänade dollar per unik besökare

Inkomsten per unik besökare går sakta men säkert åt rätt håll, så gör även konsumentprisindex 🙂

Unika besökare
Antal unika besökare, notera dubbleringen efter 6 månader 😉

Antalet besökare på sidan är inget att skryta med. Så länge kurvan pekar uppåt är jag dock nöjd. När sidan fått tillräckligt med besökare kommer fler texter och guider att skrivas vilket i sin tur även kan bidra med ännu fler besök enligt den långa svansen som Nikke bloggat om.

sökord
Sidans vanligaste sökord

De vanligaste sökorden som jag har på sidan just nu är olika sammansättningar där köksluckor ingår.

Som hos de allra flesta människor med många bollar i luften har jag ganska ont om tid. Detta leder till, på både gott och ont, att just detta projekt inte kommer få någon mer fokus innan nästa avstämning som sker om ytterligare cirka 6 månader.

Berätta gärna om era mindre lyckade sidoprojekt och/eller sidor som är lite med av det udda slaget. Alla har väl fått sina infall 🙂

En reaktion på ”alltomkoksluckor.se 6 månader senare”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *