Listerine

När jag var hos tandläkaren förra veckan berättade jag hur duktig jag var som tuggade Fluorette samt sköljde med Listerine. Fluorette var bra jag tuggade men Listerine var inget supermedel enligt honom då det var alltför lite fluor i det. Enda roliga är väl det svider som satan så man tror det är jätte bra 😛
Så det får bli fortsätta tugga massa fluorette, verkar ju fungera då jag inte hade några hål. Förvisso har jag dragit ned på massa läskeblask också, förutom mineralvatten.
Undra hur dumt mineralvatten är för tänderna egentligen, kan ju hoppas det är bättre än vanlig läskeblask.

I helgen var jag hos min syster också, gav Linnea, hennes barn, en pool i present som blåstes upp och hon plaskade i. Testade den inte själv, men min storebror satt lekte i den så den måste varit rolig. Själv var jag upptagen med spela på Wii och Xbox360 som min syrras sambo lånat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *