Lurade kompisen

Höhö, lyckades med ett aprilskämt.
Har en snål kompis som har Comviq och har då kunnat skicka gratis mms varje fredag som dock gick ut i månadsskiftet.
Jag tar då leker lite och skickade han ett sms där avsändare sattes till Tele2, så när han läste det trodde han givetvis det var äkta sms från dom 🙂
Otålig som jag var så skrev jag att kampanjen åter startade, nån våryra eller vad jag svamlade ihop, men att det nu var måndagar som var gratis. Lite skoj när jag fick sms av kompisen som bor här i Göteborg om att han fått mms från den jag lurade. Då vet man han gått på det eftersom han aldrig skulle skicka mms annars, dessutom skrev han om att det var gratis igen 😛
Så fick jag skicka ännu ett sms från Tele2 till han och förklara det var aprilskämt. Fniss va skoj.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *