Saint Patrick’s Day

Lite snurrigt med min blogg kan tyckas eftersom jag skriver nu (läs fredag) och det visas först dagen efter (lördag). Så egentligen är det ju inte St. Patricks Day nu utan först imorgon.
Anledningen jag visar inlägget först dagen efter beror helt enkelt på att annars vet jag ju inte om det kommer hända något annat roligare under dagen att blogga om. Således skriver jag inlägget oftast på kvällen och det visas sen så fort det blir midnatt och en ny spännande dag.

Bara för allas nyfikenhet har jag trådlöst tangentbord och batterierna är kassa vilket resulterar i att massa bokstäver inte uppfattas och jag får trycka 10ggr på varje tangent. Dock kommer detta lösa sig snart när jag går lagar mat och hämtar nya batterier. Jag är för lat att hämta nu så sitter hellre sliter mig i håret och slår på tangenterna än hämta nya batterier.

Idag var ju sista arbets(var)dagen och imorgon ska jag fixa ihop några filmer med en kompis till en tävling vi kommer att vinna. Troligen dricker vi även några öl och sedan till någon/några pubar för att fira Saint Patrick’s Day (jag är n00b och vill läsa på svenska!) Det viktiga verkar vara att färga så mycket som möjligt grönt, ta på sig gröna hattar samt dricka grön öl.

I helgen blir nog även en hel del jobb, måste få klart en gallerifunktion så det går ladda upp foton på en portal jag är utvecklare på. Sedan får det även blir lite skrivande på en rolig exjobbsrapport. Kan ju va skönt få klart den någon dag.

Fixade även in en sökfunktion på sidan, bara börja skriva i fältet så dyker svaren upp direkt. Webb 2.0 is the shit!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *